Top 4 leukste paardenspellen om online te spelen

Kleine pony naast paard

Er zijn veel spellen op het internet te vinden die je zou kunnen spelen. Het zijn verschillende spellen met verschillende doelen. Er is ook een groot aanbod voor paardenspellen. Welke dat precies zijn en wat het spel inhoudt is in dit artikel te lezen.  

 

Nummer1: Star Stable voor Windows, Mac, telefoon en Ipad

Star Stable is een spel dat gemaakt is voor mensen met een passie voor paarden. Het spel lijkt op het eerste oog een spel voor meiden, maar dat is niet zo. Het is namelijk een spel voor iedereen, en is niet alleen voor meiden of voor mensen die van paarden houden, want iedereen kan het spelen. Bij het spel kan je missies uitvoeren en het eiland Jorvik herkennen. Je kan ook spellen en racen tegen andere spelers van Star Stable. Je kan praten met andere en op deze manier bevriend raken. In star stable heb je ook clubs die je zelf kan maken of je kan bij club gaan, om zo missies te halen en met elkaar te praten.

Als je het spel speelt via je laptop werk je vooral met de pijltjes op je toetsenbord en een paar letters.

Pijltje omhoog/ W: lopen en als je hem vaker indrukt ga je wat sneller, natuurlijk ga je ook vooruit met het pijltje omhoog. En als je achteruit gaar kan je met het pijltje omhoog ook weer stilstaan

Pijltje omlaag/ Z: je kan nu achteruit. Ook is het zoals je het pijltje naar beneden iets vaker indrukt ga je steeds wat langzamer.

Pijltjes opzij? A en D: is omkeren.

 

Als je het via je telefoon speelt werk je met je vingers en kan je je vingers.

Omhoog bewegen om vooruit te komen en om sneller te gaan

Omlaag bewegen om achteruit te gaan en om stil te staan

Opzij bewegen laar linkst of naar rechts sturen.

 

Downloaden (uitleg met foto’s voor macbook)

Stap 1: ga naar de website https://www.starstable.com/nl/ Klik op de toets “Speel nu”.

Starstable downloaden

Stap 2: verzin een naam voor jouw personage en paard, en vul de gegevens zoals je mail en je geboorte dag. Als je op het balkje ernaast klikt kan je ook je personage en paard personaliseren. Klik op speel nu.

Stap 3: je krijgt een melding dat je spel aan het downloaden is, op een macbook zie je dat bovenin aan de menu balk. Als hij gedownload is klik je op je finder en ga je naar downloads. Dan klik je op het mapje app en kan je de app slepen in het mapje.

Starstable stap 3

Stap 4: als je dat gedaan hebt ga je naar een bevestigingsmail of naar de site en log je in. Dan kan je naar je profiel en moet je op bevestig account klikken.

starstable stap 4

Stap 5: open de app en log in. Nu kan het zijn dat je eerst nog de app moet updaten en daarna kan je op de knop spelen klikken. Nu kan je beginnen aan je paardenavontuur op Star Stable. Veel plezier!

Nummer2: My Horse

In het begin van het spel word je voorgesteld aan het paar Beauty. Dan wordt ook heel het spel stap voor stam aan je uitgelegd. My horse is een spel dat je kan spelen op je telefoon en iPad. Het spel is vooral leuk als je wilt weten hoe het is om een paard te verzorgen. Zo kan je in de wei met hem gaan lopen, je kan hem eten geven, je kan trucjes met hem doen en je kan ook wedstrijden met je paard spelen. Je hebt ook een knop met journal daar kan je allerlei opdrachten vinden die je kan doen met je paard en zo leer je al snel het spel kennen. Als je wedstrijden speelt en je je paard goed verzorgd kan je munten en diamanten verdienen. Met die munten en diamanten kan je allerlei accessoires voor je paard halen, en je kan ook andere paarden ermee kopen. Omdat het spel voor je telefoon en voor de ipad is is alles met touchscreen en zijn er niet echt bepaalde knoppen die je gebruikt om het spel te kunnen spelen.

 

Downloaden (uitleg en foto’s voor telefoon)

Stap 1: Ga naar de app store, zoek my horse of klik op dit linkje: https://apps.apple.com/nl/app/my-horse/id421167112. En download de app.

My horse stap 1

Stap 2: Open het spel, voor deze app hoef je geen account aan te maken en kan je eigenlijk meteen beginnen!

MyHorse stap 2

Stap 3: Je krijgt uitleg over hoe het spel gaat en wordt stap voor stap geholpen en word je rondgeleid door de app.

Als alles is uitgelegd kan je zelf het spel verder ontdekken

Nummer 3: Horse Word: show jumping voor telefoon en ipad 

Horse world: show jumping is een spel voor echte paardenliefhebbers. Zo kan je je paard verzorgen door hem te borstelen, verschillende vlechten in de manen en is de staart te hebben, door je paard te kunnen voeren en je kan verschillende dekens, zadels en hoofdstellen voor je paard kopen of krijgen. Ook is het een leuke app omdat je met je paard kan springen in wedstrijden. Je kan voor jezelf wedstrijden spelen om zo punten en munten te kunnen krijgen. Als je je paard goed verzorgd, dus goed borstelt en genoeg eten geeft kan je paard omhooggaan met zijn leven en zo kan je steeds meer dingen bereiken.

Tijdens het springen kan je verschillende knoppen gebruiken.

Om vooruit te gaan doet i eigenlijk automatisch en hoef je niks voor te doen.

Om stil te moeten staan heb je een knop linksonder op je telefoon een knop staan. Als je deze indrukt rem je en sta je stil.

Om te draaien om naar de zijkanten te bewegen gebruik je je telefoon. Bijvoorbeeld als je naar rechts moet draai je heel je scherm iets naar rechts.

 

Downloaden 

Stap 1: Ga naar de app store om de app te downloaden of klik op dit likje om direct naar de app store te gaan. https://apps.apple.com/us/app/horse-world-show-jumping/id1162693632 :

HorseWorld stap 1

Stap 2: open de app en accepteer de voorwaarden om het spel te kunnen gaan spelen.

HorseWorld stap 2

Stap 3: Borstel je paard om je vinger over het scherm te bewegen, hetzelfde geld voor de aandacht die je paard nodig heeft, klik dan op het hartje en wrijf met je vinger over je paard.

HorseWorld stap 3

Bij dit spel wordt niet heel goed uitgelegd waar je alles kan vinden en hoe alles werkt en moet je vooral veel zelf een beetje uitzoeken. Het is een makkelijke app die je ook zo begrijpt.

Nummer 4: rival star voor windows, online, telefoon en ipad

Hou jij van paarden racen, je eigen paarden fokken, of om je paard te verzorgen? Probeer dan zeker het spel Rival Star te spelen. Bij dit spel kan je namelijk je eigen veulen laten opgroeien en trainen. Je paard goed verzorgen, maar het belangrijkste van alles is dat je ook kan racen. Je kan je veulen trainen tot een goed wedstrijdpaard om zo wedstrijden te winnen en om zo tegen andere clubs te winnen. Elke keer als je dan een wedstrijd wint komt jou manage steeds hoger en beter te staan. In dit spel heb jij de leiding over hoe alles gaat. Fok en train jij de beste paarden? Hoe hoger en beter je staat in de klasse, hoe meer je ook kan. Hoe hoger je dus bent krijg je meer toegang op allerlei dingen.

Vooruit omhoog/W: als je vooruit wilt gaan kan je of op het pijltje omhoog klikken of op de letter w.

Langzamer omlaag/ S: als je langzamer wilt gaan klik dan op de letter s of op het pijltje naar beneden.

Sprint spatsie: je hebt in het spel een bepaalde tijd dat je in totaal kan sprinten. Als je dat wilt druk dan op spatsie.

Naar rechts pijltje rechts/ D: als je wilt sturen en je moet naar rechts kan je op het pijltje naar rechts drukken of als je de letter s indrukt.

Naar links pijltje links/ A: als je naar links moet sturen druk je de letter a in of druk je op het pijltje naar links.

 

Downloaden/ online spelen

Als je het spel online wilt spelen kan je op dit linkje klikken en dan hoef je alleen maar je email adres in te vullen en je kan het spel online spelen. https://now.gg/play/pikpok/9896/rival-stars

Als je het spel wilt downloaden op je pc of macbook kan dit, alleen moet je bij je macbook alleen wat extra stappen zetten.

Stap 1: open dit linkje of ga naar de app store en download de app.

Stap 2: geef je paard en jezelf een naam

Stap 3: het spel kan beginnen, alles wordt goed uitgelegd en het spel heb je vast snel door.

Hoeveel sterren geef jij dit artikel?

5/5
Click to rate this post!
[Total: 14 Average: 4.9]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *